
توضیحات
مربای بهارنارنج رامسر
مربای دست ساز بهارنارنج، مربایی خوش عطر و طعم است که با استفاده از شکوفههای بهارنارنج تهیه میشود. این مربا به دلیل عطر بینظیر و طعم متمایزش، یکی از محبوبترین مرباهای ایرانی است.
مواد لازم برای تهیه مربای بهارنارنج:
بهارنارنج تازه: 400 گرم, شکر: 500 تا 600 گرم (بسته به ذائقه), آب: 3 پیمانه (750 میلیلیتر), آبلیمو تازه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه مربای بهارنارنج:
- 1. تلخیگیری:بهارنارنجهای تازه را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را به مدت چند دقیقه در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی بهارنارنج گرفته شود. مراقب باشید که زیاد نجوشانید تا عطر بهارنارنج از بین نرود.
- 2. تهیه شهد:شکر و آب را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شهد غلیظ شود.
- 3. پخت مربا:بهارنارنجهای تلخیگیری شده را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. در حین پخت، کف روی مربا را بگیرید.
- 4. افزودن آبلیمو:وقتی مربا قوام آمد و به غلظت مناسب رسید، آبلیمو را اضافه کنید و 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید.
- 5. خنک کردن و نگهداری:مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را در ظرف شیشهای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، میتوانید از آبلیمو استفاده کنید.
- اگر میخواهید مربای شما رنگ پررنگتری داشته باشد، میتوانید در انتهای پخت مقداری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
- میتوانید از این مربا به عنوان یک صبحانه خوشمزه یا دسر استفاده کنید.
- بهتر است از بهارنارنج تازه برای تهیه این مربا استفاده کنید.
موقعیت
دهستان جنت رودبار, دالخانی, بخش مرکزی, شهرستان رامسر
جیرود
جیرود

مختصات جغرافیایی: (35.9974467, 51.4792779)
موقعیت مورد نظر در نقشه ممکن است دقیق نباشد
جزئیات آگهی
شناسه آگهی 284
نمایش داده شده 105
انقضا ۱۴۰۵-۰۵-۲۳ ۱۸:۱۴:۳۴
در مجموعه های صنایع دستی و تولیدات خانگی















